oktober 2011

Sory!


Sorry! Jeg har ikke blogget på nesten 1 uke, Men det er en grunn til det.. Jeg har hvert på hytta, å så har jeg hvert i stallen, å så har så mye jeg tenker på, så jeg glemmer å blogge.. Jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge. Jeg blogga godt før. Jeg la ut kanskje noen 2-3 innlegg på en dag. Kanskje 4. Men jeg vil også spørre om noe. Jeg lurer på om noen har sett Titanic 2 : Jack is back? Jeg har sååå lyst på den! Jeg digger Titanic, men jeg ville digge 2-ern også! Jeg ville samtidig anbefale noen par blogger til dere. Siden jeg ikke har blogget på en stund kan jeg prøve å få med litt mer innhold..

tcmn.blogg.no

l0ve.blogg.no

tuvaw.blogg.no

egpfoto.blogg.no

jdbnorway.blogg.no

Også, var det noen flere jeg ikke husker..

Men ikke glem konkuransen heller! Ikke glem å melde deg på, for å få den stoore permien.. Vinneren får den i postkassen kanskje etter en måned. For å være på dem sikre siden, eller...Eller..Eeeh.. Ja.. Jeg vil fortelle dere hvilke sanger jeg hørte for første gang i dag. Og de var kjempebrae!

LMFAO - Sexy and i know it

Rihanna - We found love

Kelly Rowland - Down for Whatever

Ja.. De var ikke så mange.. Du måå bare høre dem!

Jeg har ingen anelse om hva mer jeg skal skrive om,.. Åh! JO!

Jeg og venninnen min bestemmte oss for å dra til hesten til dag :) Men i dag, ble litt anderledes enn før. For vi red barbakk (Ri uten sal) begge to på en åker over veien. Vi begge satt på samtidig :) Det synes jeg var kjempegøy. Hesten begyte å trave XI Men jeg tror ikke det så mange her som er så iterisert i hester.. For alle kaller jo hester for "Stygge øk". Men jeg har noe å til de som kaller hester slik! Dere er stygge øk selv! Hester har faktisk også følelser! Tenk på det! Hvis noen skulle komme å kalle dere for stygge ting, så blir det på den måte samme som om dere kaller hester og andre dyr stygt! Så hvis dere har noe å si om  det og det dyret, så hold kjeft!


Denne lingner omtrent på Pjokken (Hesten). :) Synes jeg, da. Bare at dette er ei hoppe, Pjokken er en Hingst.

-Frida

Spørsmålsrunde


Hei, og god morgen ;}  Jeg tenkte at siden jeg har blogget en stund og fått en del komentarer. Så kunne jeg ha en liten spørsmålsrunde :) Jeg skal prøve å svare på video. Dere kan spørre meg om hva som helst! Om det blir så mange at jeg ikke kan svare på alle i 1 video, tar jeg det i flere deler, sånn at jeg får til å svare på alle. Jeg håper at det vanligvis blir ornkelige (Jeg tror det skrives sånn) Spørsmål. Jeg tar gjerne imot spørsmål på brev!

Spørsmålsrunden avsluttes 11.november 2011!

Så husk å spørre så mye dere kan før det!

Slenger med et bittelite bilde fra sommeren :)

Jeg tror det skal være jeaj.blogg.no eller meg :) Ps. Jeg tror også at dette er sommeren i år.

 

-FRIDA

Innkjøp


Da har jeg hvert i byen igjen. Jeg har hvert på H&M og kjøp meg litt smike og.. Ja.. Det er det jeg har kjøpt. Her er noe av det jeg kjøpt..


BROWSING POWDER by H&M 39,50,-

Jeg kjøpte den aller, aller, aller, ALLER minste. Den selges ikke lenger, den bitte lille som jeg kjøpte. Egentlig kostet den 39,50, men jeg fikk den for 20 kroner ettersom det var den siste og jeg husker ikke den siste tingen..


Vanity Fair Eyeshawdow by H&M 30,-

Jeg elsker fargene på denne øyeskyggen! Jeg har funnet ut at det er glitter i de.. Men jeg bryr meg egentlig ikke..

Sorry for at jeg ikke blogger så mye, men jeg gjør så godt jeg kan..

Håper du likte det kjøpte ^^

 

-Frida

Rovdyrskole


Hey hey, heey! Jeg vil bare si at jeg drar til Namskogan Familiepark i morgen sammen med klassen klokka 09:05. Det skal vi ha sånn rovdyrskole. Så vi skal ta buss dit. Å jeg gleder meg skikkelig mye! I tillegg skal jeg til hesten halv seks. Så det blir ikke noe blogging i morgen. Jeg er littegrann glad foor det.. For jeg trenger en bloggpause også.. Jeg fikk også en liten overaskelse etter skolen på fredag. Pennypakken min kom :D (Velkomstpakken). Jeg fikk tillogmed en MP3 Spiller! I blå ;) Den er dritkul!  Her er alt det jeg fikk(Fant bilde på penny.no)

Ja.. Ganske fine ting ikke sant? Alt dette fikk jeg faktisk i posten! Jeg takker pappa for at jeg ble medlem! Mamma sa nei, men pappa sa ja. Så det er pappa som betaler pennyklubben for meg :) Jeg må logge av nå. Så det var alt jeg har å si.. Forresten så kommer søstreren til stefaren min og mannen hennes i morgen kveld. ca. klokka 21.00... Og jeg skal være med verdens snilleste og søteste jente hjem (og resten av jentene i klassen) for hun har bursdag. (Jeg skal være med henne hjem for å feire bursdagen hennes på tirsdag). Jeg gleder meg skikkelig til da å. Jeg vil bare gratulere henne såå mye med dagen! Gratulerer såå mye med 10-års dagen din, søte lille silla mi!<3 Jeg bruker å kalle henne silla mi ^^)  Jeg kaller henne det fordi hun heter Silje. Og hvis man tar bort je og legger på en l, så blir det Sill -) Jaa... Da har jeg ikke noe å si.. Eeh.. Jeg skal prøve å blogge litt på tirsdag.. Men jeg kan ikke si at jeg SKAL blogge. Hvis jeg får tid, legger jeg bare ut en videblogg som skulle blitt vist for en stund siden..


hits