Blogg

Sory!


Sorry! Jeg har ikke blogget på nesten 1 uke, Men det er en grunn til det.. Jeg har hvert på hytta, å så har jeg hvert i stallen, å så har så mye jeg tenker på, så jeg glemmer å blogge.. Jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge. Jeg blogga godt før. Jeg la ut kanskje noen 2-3 innlegg på en dag. Kanskje 4. Men jeg vil også spørre om noe. Jeg lurer på om noen har sett Titanic 2 : Jack is back? Jeg har sååå lyst på den! Jeg digger Titanic, men jeg ville digge 2-ern også! Jeg ville samtidig anbefale noen par blogger til dere. Siden jeg ikke har blogget på en stund kan jeg prøve å få med litt mer innhold..

tcmn.blogg.no

l0ve.blogg.no

tuvaw.blogg.no

egpfoto.blogg.no

jdbnorway.blogg.no

Også, var det noen flere jeg ikke husker..

Men ikke glem konkuransen heller! Ikke glem å melde deg på, for å få den stoore permien.. Vinneren får den i postkassen kanskje etter en måned. For å være på dem sikre siden, eller...Eller..Eeeh.. Ja.. Jeg vil fortelle dere hvilke sanger jeg hørte for første gang i dag. Og de var kjempebrae!

LMFAO - Sexy and i know it

Rihanna - We found love

Kelly Rowland - Down for Whatever

Ja.. De var ikke så mange.. Du måå bare høre dem!

Jeg har ingen anelse om hva mer jeg skal skrive om,.. Åh! JO!

Jeg og venninnen min bestemmte oss for å dra til hesten til dag :) Men i dag, ble litt anderledes enn før. For vi red barbakk (Ri uten sal) begge to på en åker over veien. Vi begge satt på samtidig :) Det synes jeg var kjempegøy. Hesten begyte å trave XI Men jeg tror ikke det så mange her som er så iterisert i hester.. For alle kaller jo hester for "Stygge øk". Men jeg har noe å til de som kaller hester slik! Dere er stygge øk selv! Hester har faktisk også følelser! Tenk på det! Hvis noen skulle komme å kalle dere for stygge ting, så blir det på den måte samme som om dere kaller hester og andre dyr stygt! Så hvis dere har noe å si om  det og det dyret, så hold kjeft!


Denne lingner omtrent på Pjokken (Hesten). :) Synes jeg, da. Bare at dette er ei hoppe, Pjokken er en Hingst.

-Frida

Spørsmålsrunde


Hei, og god morgen ;}  Jeg tenkte at siden jeg har blogget en stund og fått en del komentarer. Så kunne jeg ha en liten spørsmålsrunde :) Jeg skal prøve å svare på video. Dere kan spørre meg om hva som helst! Om det blir så mange at jeg ikke kan svare på alle i 1 video, tar jeg det i flere deler, sånn at jeg får til å svare på alle. Jeg håper at det vanligvis blir ornkelige (Jeg tror det skrives sånn) Spørsmål. Jeg tar gjerne imot spørsmål på brev!

Spørsmålsrunden avsluttes 11.november 2011!

Så husk å spørre så mye dere kan før det!

Slenger med et bittelite bilde fra sommeren :)

Jeg tror det skal være jeaj.blogg.no eller meg :) Ps. Jeg tror også at dette er sommeren i år.

 

-FRIDA

Innkjøp


Da har jeg hvert i byen igjen. Jeg har hvert på H&M og kjøp meg litt smike og.. Ja.. Det er det jeg har kjøpt. Her er noe av det jeg kjøpt..


BROWSING POWDER by H&M 39,50,-

Jeg kjøpte den aller, aller, aller, ALLER minste. Den selges ikke lenger, den bitte lille som jeg kjøpte. Egentlig kostet den 39,50, men jeg fikk den for 20 kroner ettersom det var den siste og jeg husker ikke den siste tingen..


Vanity Fair Eyeshawdow by H&M 30,-

Jeg elsker fargene på denne øyeskyggen! Jeg har funnet ut at det er glitter i de.. Men jeg bryr meg egentlig ikke..

Sorry for at jeg ikke blogger så mye, men jeg gjør så godt jeg kan..

Håper du likte det kjøpte ^^

 

-Frida

Rovdyrskole


Hey hey, heey! Jeg vil bare si at jeg drar til Namskogan Familiepark i morgen sammen med klassen klokka 09:05. Det skal vi ha sånn rovdyrskole. Så vi skal ta buss dit. Å jeg gleder meg skikkelig mye! I tillegg skal jeg til hesten halv seks. Så det blir ikke noe blogging i morgen. Jeg er littegrann glad foor det.. For jeg trenger en bloggpause også.. Jeg fikk også en liten overaskelse etter skolen på fredag. Pennypakken min kom :D (Velkomstpakken). Jeg fikk tillogmed en MP3 Spiller! I blå ;) Den er dritkul!  Her er alt det jeg fikk(Fant bilde på penny.no)

Ja.. Ganske fine ting ikke sant? Alt dette fikk jeg faktisk i posten! Jeg takker pappa for at jeg ble medlem! Mamma sa nei, men pappa sa ja. Så det er pappa som betaler pennyklubben for meg :) Jeg må logge av nå. Så det var alt jeg har å si.. Forresten så kommer søstreren til stefaren min og mannen hennes i morgen kveld. ca. klokka 21.00... Og jeg skal være med verdens snilleste og søteste jente hjem (og resten av jentene i klassen) for hun har bursdag. (Jeg skal være med henne hjem for å feire bursdagen hennes på tirsdag). Jeg gleder meg skikkelig til da å. Jeg vil bare gratulere henne såå mye med dagen! Gratulerer såå mye med 10-års dagen din, søte lille silla mi!<3 Jeg bruker å kalle henne silla mi ^^)  Jeg kaller henne det fordi hun heter Silje. Og hvis man tar bort je og legger på en l, så blir det Sill -) Jaa... Da har jeg ikke noe å si.. Eeh.. Jeg skal prøve å blogge litt på tirsdag.. Men jeg kan ikke si at jeg SKAL blogge. Hvis jeg får tid, legger jeg bare ut en videblogg som skulle blitt vist for en stund siden..


Konkuranse!


Hei! Jeg har ikke hatt tilgang til pc i det siste.. Så derfor har jeg blogget litt lite. Jeg tenkte at i dag kunne jeg ha en liten konkuranse. Ja.. Jeg har ingen anelse om hva mer jeg skal si, jeg. Men det er tre spørsmål! :) Den første som svarer riktig på de 3 spørsmålene vinner! Men det blir to runder. De som svarer enten riktig på 2 eller 3 spørsmål, kommer videre i konkuransen. Okey, jeg hopper rett til spørsmålene.

 

1. Hvilken sang elsker jeg aller mest av disse tre sangene? (Jeg elsker alle, men en av den elsker jeg spess mye)

a. Pitbull - Rain over me ft. Marc Anthony

b. LMFAO - Rock Party Anthem

c. Miley Cyrus - Every rose has a thorne

 

2. Hva het den 1. bloggen min?

a. lillfrida.blogg.no

b.fridaermegno.blogg.no

c. kissegutten.blogg.no

 

3. Hvilke to ting vil jeg bli når jeg blir stor?

a. Dyrlege og Lege

b. Kjendis og husmor

c. Barnelege og sanger

 

Premien er en overaskelse! Premien kommer i innlegget der jeg sier vinneren.

Svar innen 7. November!Fotballtrening&lt;3


Hei!

Klokka halv fem skal jeg på fotballtrening  (O.I.L = Overhalla Idrettslag) :D Egentlig begynner den klokka 18. Men det var noen andre som skulle ha banen før oss. Jeg går på et fotball lag som heter Jenter 10. Jeg har ikke noe mer å si, så jeg slenger med en video..

Må gjøre Video (med jeaj.blogg.no)


De tingene vi spiste var utrolig kvalmt!! Jeg holdt nesten på å spy! Må gjøre videoen ble litt lang :\ Så vi endret litt på den. Jeg og jeaj.blogg.no skulle egentlig hatt inn flere forslag, men det ble bare sånn at vi lagde den i dag :) Eller i kveld kan jeg si..

Video: Cow Attack


Hei! Eeeh.. Nå så har jeg ikke noe å blogge om.. Så Ja.. Jeg tenkte å lage en hårvideo, eller sminkevideo, men så hadde jeg ikke kamera.. Så det var jo ikke så bra.. Men..Eeh.. Jjja.. Jeg vil gjerne vise dere funnye videoer fremover (Kun når jeg ikke har noe å blogge om). Bare så du vet det.. men denne videoen MÅ du bare se! Kjempegøyy!!

Ja.. Morsom? Ikke sant? Men nå må jeg nesten legge ut innlegget og holde på med andre ting..

GOD HELG!

 

Q - Hva synes du om videoen?

Q - Er det dumt at jeg legger ut morsomme videoer istedet for å blogge om dagen min.. Eller noe annet?

Haahah!


Jeg har faktisk følelser!!


Jeg føler at jeg er usynelig. At alle vender mot meg. At ingen liker meg.. Jeg tror det er sant.. Jeg føler at jeg er ett 0. Hver dag jeg møter en venninne, føler jeg meg ikke som den venninnen.. Jeg har en "Venninne" som kjefter på meg hver gang det er noe jeg har gjort "galt". Hun klikka på den andre bloggen min kissegutten.blogg.no. Hun og en annen truet meg med at jeg måtte slette bloggen! Jeg syntes ikke det var så særlig gøy. Jeg fikk lyst til å gråte! At ingen kan forstå at jeg har følelser! Når noen vender seg mot meg, vil jeg ikke leve mere og bare gjemme meg for alltid! Jeg får lyst til å gråte hele livet! Det er ingen som har et hjerte! Ingen som bryr seg om meg! Bare snakker stygt om meg. Bare baksnakker meg! Jeg er kanskje den personen som vil være litt penere fordi alle erter utseende mitt! Derfor begynte jeg ganske tidlig med sminke!! Alle er forskjellige! So what om jeg er stygg! Men jeg har fortsatt følelser!! Jeg ble så lei meg da nesten hele klassen vendte seg mot meg på grunn av de to "Venninnene" mine! At jeg slettet bloggen! Jeg blogget ikke på flere månder! Men på denne bloggen vil jeg ikke ha sånne som dem! Tror de er bedre enn alle andre! Jeg gjorde bare en liten feil i et innlegg! Å det ble verdens undergang for dem! De har tydligvis ikke et hjerte!! Ingen respekt! Jeg blir også ofte mobbet fordi fortennene mine er store! Jeg blir kjempelei meg når noen kaller meg kanintenner!  Noen kaller meg <<Grisenæssi!>>. For å si det i rigktig dialekt. Sorry for alle utropstegnene. Men jeg er bare så sint og lei meg.. Mamma syntes heller det ikke var så pent gjort av "Venninnene" mine heller.. Hun synes det var bare helt fuckings teit! Hun sier at jeg ikke skal bry meg om dem. Men jeg får det lizzom ikke til! Hun ene jager hele tiden kattene våre bort! De jager dem ned en DAL!!!! Etter at de gjorde det en gang, kom ikke Emma (Katten vår) hjem på flere dager!!! De har gjort dette hele tiden! De trenger ikke å jage den dit!!! De kan jage dem et annet sted!! Det er som om jeg skulle jaget ned hundene demmers ned en stor dal, sånn at de ikke kom hjem på flere dager! Oppfør dere, sier jeg bare til henne og familien hennes! Noen ganger så får jeg bare så lyst til knekke de som er frekke mot meg, familien min eller dyra mine!! Jeg er glad i dem! Å ingen skal få være frekke mot dem! Jeg greide ikke å takle at mamma og pappa skiltes, så bra..  Jeg må faktisk leve med dette! Jeg trodde at livet mitt skulle bli til ett helvett når de skiltes. Men så fikk vi en kjempegrei stefar! Å da tenkte jeg at livet mitt ikke kom til å bli ett helvett likavel. Men så ble det til ett helvett når alle ble frekke mot meg!!

Dette er det siste jeg har å si. JEG HAR FØLELSER OGSÅ! Prøv å få det inn i hodet!!!

Historie.. 100% sann!


Hei! Jeg har faktisk ingenting å blogge om. Såå.. Ja. Her får dere to sanne historier. Denne er fra gosupermodel.no:

Dette er en sann historie! Dette skjedde med en model som heter maria-isadora.
Hun kaller den:

DET TRAGISKE DRAPET!

Det begynnte med at jeg og en venninne (Lisa) skulle hjem fra trening. Vi gikk å prata om alt og ingenting. Så plutselig hørte vi ett pang fra en revolver (pistol), og vi tenkte det var noe helt ufarlig. Så vi fortsatte og gå.. Så hørte vi ett pang til og begynnte og bli litt urolige. Men så kom det enda ett, men mye nermere og strekere. Vi så fort på hverandre og løp hjemmover så fort vi kunne. Siden Lisa hadde vondt i beine så var jeg litt forran henne, men jeg kunen høre pusten hennes veldig godt! Hun hadde nemmelig asma... Nå begynnte det og komme skudd fortløpende og de var ikke langt fra! Så kom det ett stort pang rett bak meg, men jeg fikk det ikke på meg. Jeg så meg bak skulderen får og se om Lisa hadde det bra.
Men der lå hun og skrek og vred seg!
Hun hadde fått skuddet i ryggen! Jeg løp bort til hun og hun skrek: "ÆÆÆÆÆÆHH! Hjelp meg Maria! HJELP MEG! HJEEEEEEEELP!!!!" Jeg sa: "Ja! Jeg skal hjelpe deg! Dette kommer til å gå bra!" Hun sa:"Lover du det?" "Ja det lover jeg!" Jeg så desperat rundt meg i tilfelle morderen var i nærheten! Men det var helt rolig å ingen å se. Helt til det kom flere pang etter hverandre. Da tok jeg av meg jakka mi og knøt den rundt midja på Lisa. Så løfta jeg hun over på ryggen og spurtet hjem. Hele veien sa hun: "Jeg er redd!" Og jeg sa om og om igjen: "Dette vil gå bra! Det lover jeg!!"
Når vi endelig var hjemme etter å ha løpt en god stund så sa hun kort: "Farvel Maria! Vil aldri glemme deg" Og jeg sa: "HÆ?!? Hva mener du med adjø? Du skal ingen steder du!
Hun var helt stille og lukket sakte øynene. Jeg ristet i hun og skrek: " Neei! Ikke forlat meg her! Snakk til meg Lisa!! Ikke forlat meg! Neeeei!"
Foreldrene hennes kom løpende ut og lurte på hva som sto på. De så at jeg lå oppå Lisa som var helt rød av blod som jeg også var. De løp bort til Lisa og faren ringte 113. Vi satt og gråt hele gjengen til ambulaangsen kom. Jeg nektet og gi fra meg Lisa! Hun er bare min! Og jeg skal ha hun til jeg dør! Men nå var alt borte! Lisa var dø!

Husk at folk dør på denne måten ca. hver dag! Og de som opplever det vil aldri glemme det!

 

Her er den andre.

Krokodille kampen

<<Hva er det du sier?>>Ropte Mari til meg.<<Jeg sa:Jeg vil sloss med en krokodille>>Sa jeg til Mari som lå på sengen i hotell rommet vårt i Sidney,Australia.
Jeg, Emilie og familien og Mari sin familie.Vi kom hit for 2 dager siden.<<Hvorfor vil du gjøre det>>Sa hun til meg.<<For jeg vil vise guttene i klassen at de ikke
er de sterkeste hele tiden>>Svarte jeg henne.<<Du trenger ikke gjøre det>>Mumlet hun når foreldrene våre kom inn..
<<Så hva gjør dere???>>Spurte de oss.<<Gjør oss klar til museums besøket
i kveld>>Svarte jeg for oss.<<Ok, men kjapp dere, drosjen går om 10 minutter!!!>>Sa de og gikk.
*40 minutter senere*
<<Endelig kommet hjem>>Sa jeg og kastet meg på sengen.Jeg sovnet ikke lenge etter på.
<<Du må våkne Emilie!!>>Hvisket Mari så høyt hun kunne for å ikke vekke hunden hennes Siselie.
Vi Stod opp kjempe tidlig for å gå ned å spise frokost før det ble for fult nede i spisessalen.
*Når frokosten var ferdig*
<<Hvis du skal sloss med den krokodillen må du gjøre det i kveld, vi drar videre i morgen!>>Sa Mari til meg når vi var kommet opp på rommet.
<<Jeg vet, men hvilken buss skal vi ta?>>Spurte jeg.<<Vi må ta bussen kl.22.00 eller 23.00.
Jeg vil foreslå a vi tar bussen klokken 22. for bussen tar 45 min og da må vi gå de siste 20-30 minuttene til sumpen.>>
Sa jeg med hodet i sekken som jeg skulle ha med meg.<<Hva skal jeg pakke?>Spurte hun meg, og hoppet ned fra sengen.
<<Pakk mat, drikke, et kamera, en lommelykt og en bok om krokodiller.>>Ropte jeg til henne.<<Ok, jeg pakker ned mobilen og tilfeldig det hender noe galt.>>
Sa hun og gikk til kjøleskapet for å hente mat og drikke.
*Klokken 21.45*
<<Nå må vi dra hvis vi skal rekke bussen!!!!>>Ropte jeg og var på vei mot døren. Akkuratt da jeg åpnet døren og skuulle til å gå ut døren krasjet jeg i moren min og moren til Mari.
<<Hvor skal dere unge damer så sent????>Spurte de oss mens de så strengt på oss.<<Vi skulle ut en tur?!.>>Sa jeg litt skremt.<<Dere skal ingen steder unge damer>>Sa de med strengere
stemme nå enn forige gang.Slik satt vi og kranglet i ca.30-45 min.Da de hadde gått hadde vi bare 15 minutter på oss hvis vi skal rekke den siste bussen.
Vi snek oss ut av rommet og vi rakk akkuratt bussen.
*45 minutter senere i skogen*
<<Disse grenene skraper opp klærene våre!!!!!>>Ropte jeg for å overhøre regnet som pluttselig hadde kommet og nå øste ned.
<<Og de skraper opp oss!!!!!>>Ropte Mari tilbake.<<Det er ikke langt igjen nå>>Sa jeg.Endelig kom vi fram til sumpen som det har blidt sakt mye om pga. at den har mange krokodille angrep.
Vi fant oss en fin plass ikke så veldig langt fra vannet, det vi ikke viste var at noen så på oss bak en busk.
<<Har du kameraet?>>Ropte jeg til henne mens jeg gikk ned mot det skittne vannet.På veien plukket jeg opp en pinne og hørte at Mari ropte at hun kom snart med kameraet.
Da jeg kom ned til vannet begynte jeg å slå på vannet med pinnen min.Pluttselig kom en krokodille på 3,5 meter opp fra vannet og jeg rakk så vidt og komme meg unna.
Da Mari kom begynte hun å filme med en gang.Pluttselig fikk krokodillen tak i foten min og begynte og dra med ned i vannet.Jeg kjempet og slo men krokodillen *** taket.
<<HJELP!!!!!!!!!!!!!!>>Var det siste jeg sa før jeg tok en munn full med luft før krokodillen drog meg under.Jeg sparket med den foten krokodillen ikke hadde i munnen og slo så hardt jeg kunne med
hendene.
Pluttselig slapp den taket og jeg svømte opp så fort som mulig for å få mere luft.Da jeg nådde overflaten ropte jeg<<Ring etter hjelp!!!!!!!>>Også kom krokodillen og drog meg under igjen.
Denne gangen trodde jeg at jeg skulle drukne for denne gangen slapp den ikke uansett hvor mye jeg slo eller sparket.Så kjente jeg gjørme under føttene mine og viste at krokodillen hadde dratt meg
helt ned til bunnen.Jeg hadde ikke sluttet å slå før jeg kjente at jeg ikke hadde noe luft igjen.All luften var sluppet ut og jeg begynte å bli svimmel.
Pluttselig kjente jeg at jeg ikke klare å stå lenger jeg falt sakte ned mot bunden i bevistheten men jeg viste at jeg snart ville besvime så jeg prøvde å rope men det ***.
På land hadde Mari funnet ut at de som spionerte på oss var foreldrene våre som viste at vi ikke
bare skulle ut en tur, de hadde fulgt etter oss.Da Mari sa at jeg var blidt dratt under og ikke hadde kommet opp på 2 1/2 minutt.Hun hadde ikke slått av kameraet og det viste oss hvordan alt hendte.I mens
Per, Maris far og Julian, min far hadde hoppet i vannet strevde jeg for å ikke miste bevistheten.Pluttselig kjente jeg at noen tok armen min samtidig som noen slo krokodillen på nesen så den slapp taket på
foten min.Da den slapp svømte Julian meg opp på land med Per hakk i hel.Da jeg hadde fått noe luft i lungene og kommet meg til bilen kjørte de meg til legevakten.Jeg ble lagt inn på sykehuset med noen
stygge kutt sår etter krokodillen.Da vi kom til Norge igjen viste jeg alle i klassen filmen og de syntes det var modig.Jeg var glad jeg ikke døde, det var resten også:)

 

Håper dere likte historiene..

-Frida

Charlie Chaplin. Og latterkrampen.


Hey! Jeg kan beklage for at jeg ikke blogga tidligere i dag, men det kom så mye i veien. Så.. Ja.. Men jeg gleder meg skikkelig mye til i morgen! :D For da skal 1-10, tror jeg, ha sånn der Charlie Chaplin forestilling i ballsalen! Å jeg gleder så mye at jeg dør! Neida.. Bare kødda .. ;) Men jeg synes det er dritgøy å se på han på youtube. Spesielt denne. Denne er den aller beste. Bare se!

Best, ikke sant? ;D Men jeg kan fortelle litt dagen min i dag.. Eeh.. På skolen i dag skulle vi tegne mannuter (Eller hvordan det skreves). Og nesten alle fikk latterkrampe av andres mannut! Men så når de to venninnene mine som satt ved siden av meg, så min............... De begynte å le så myye! Da hun ene spurte "Hvor er hodet?". Så pekte jeg på det... Og hun begynte å få latterkrampe! Jeg også! Hun andre også! Jeg fikk så mye latterkrampe at jeg begynte å gråte og jeg fikk nesten ikke puste! Jeg og venninnene mine som satt ved siden av meg hadde latterkrampe hele friminuttet! Vi holdt på å ta selvmord, rett og slett. Når vi kom inn fra friminuttet hadde vi latterkrampe! Bare når vi så mannutten min, begynte vi å få skikkelig latterkrampe!! Jeg hadde latterkrampe resten av skoledagen! Jeg holdt på dø! (Jeg mener ikke drept eller noe sånt, men dø av latter!). Vanligvis er jeg den stilleste i klassen, men i dag ble det hvist forandret! LOL X}

Q-Har du hatt latterkrampe i dag?

Q-Har du nesten dødd av latterkrampe en dag?

Q- Hva synes du om 'Charlie Chaplin?

 Innkjøp


Syk


Hei! I dag er jeg en kjempetrøtt jente.. For å si det sånn. Jeg sovna sånn ca. 22:45. Det gjør jeg nesten alltid. Fordi jeg er på youtube med mobilen min langt ute på natta. Senere i dag skal jeg til hesten. Assa.. En hest som heter Pjokken. Jeg og en venninne av meg har tatt oss tid til å ri og stelle han hver tirsdag. Så dit skal asssa jeg i dag. Jeg skal sitte på med henne. Eeh.. Vi drar sånn ca. 17:28.. Eller noe sånt.. Men det blir ikke alika vel.. Jeg ble kjempekvalm og ringte mamma flere ganger uten at hun svarte. Etterhvert måtte jeg bare dra på skolen.. Da jeg kom på skolen hadde jeg kjempevondt i magen og i hodet. Så jeg sa i fra til en lærer. Så måtte jeg og læreren gå til der alle lærene jobber.. Eller hva det nå enn het.. Så fikk jeg ringe mamma, men jeg fikk ikke tak i henne, så jeg ringte Jeanette som var hjemme. Hun var syk. Så måtte sa de at jeg bare måtte sykle hjem, fordi jeg var for dårlig til å være på skolen. Men jeg kan alltids kose meg med blogging og tv og kanskje en film eller sove litt mer. Så, ja.. Det ble ikke noe Pjokken på meg i dag :( Men venninna mi kunne dra. Hun kunne ta med seg en annen eller dra alene eller droppe det. Det var det jeg sa til henne.. Beklager for at jeg ikke skriver så langt innlegg nå.. Men jeg så kvalm at jeg ikke klarer det.

Om du har flere forslag til Må gjøre Videoen, Trykk på Her.

Q- Er du syk i dag?

Q- Har du hvert syk i det siste?Må gjøre video forslag


Heisann, heisann! Eeh.. Dette blir det 3. innlegget i dag.. Men jeg kommer på så mye i siste liten.. Men det får du bare venne deg til.. Eeeh.. Jeg og jeaj.blogg.no skal ha en Må gjøre video. Men vi trenger forslag fra dere.Vi vil ikke ha noen forslag som skaper store problemer! Videoen kommer sånn ca. 1.Oktober.. Tror jeg.. Ps. Dette innlegget ble kort fordi jeg trenger ikke å skrive så langt et.. Fordi jeg har skrevet så lange innlegg i dag.. Jeg kverker snart skrivefingrene mine! 

Sminkevideo


Jeg lagde et innlegg for ca. 5 minutter siden.. Men jeg fant ut hvordan jeg kunne legge ut video på bloggen fra youtube.com.. Den første var jeaj.blogg.no som hjalp meg med..Dette innlegget ble litt kort men det er fordi at jeg ble lei av å skrive... Men kos deg med min første sminkevideo ^^

 

Ice Drops


Vel.. I går var jeg i byen. Jeg hadde egentlig ikke 100 kroner.. Men jeg kjøpte meg noe veldig billig egentlig. Jeg kjøpte det på Vita for 10 ,-.. Men egentlig så fikk jeg en gratis. Fordi butikkdamen ikke fulgte med ^^) Så da ble jeg veldig fornøyd. Så det vil si at jeg kjøpte 6 stk. for 50 kroner! Vel.. Kanskje du vil vite hva jeg kjøpte meg? Det heter Ice Drops. De finnes i grønn og blå.. Men i går hadde de bare grønne.. Så det ble grønne Ice Drops på meg.. Men disse Ice Drops har en veldig sterk mintsmak. Så du bør ikke ta for mye av gangen! Tro meg! Det er ikke godt! Jeg gjorde det i går. Jeg skulle bite i flasken mens jeg hadde den i munnen for å få ut litt enklere. Men jeg bet hvist for hardt... Så det kom kjempemye! Det var kjempeekkelt! Jeg fikk mange tårer! Å det som var så flaut, er at jeg var på H&M da jeg gjorde det.. Jeg skulle ikke kjøpe noe der, men jeg bare var  med jeaj.blogg.no.. I tillfelle du ville vite noe om Ice Drops. Så kan jeg skrive alt som står på den. Jeg starter øverst og slutter nederst.. 1 Dråpe er nok Spearmint. Ice Drops. Frisk Ånde\andredrakt OMGÅENDE! 1 Drop on the Tongue for Instant  Fresh Breath. Ingrents:Aqua, Alchol Denat, Glycerin ,Polysorbate 20, Sodium Sakkarin, Aroma, Menthol, Farge: E 133, E102, Made in USA. OraLabs Inc. Parker,  co. Inporter : Per Havneraas As, Norway. No 928952533 mva - Tel +47 922b 94000.


// Bilde fra Google.com\\

Dette kan jeg anbefale! I går droppet jeg så mye ned i munnen på en dag, at den ble tom.. Overdose ;) Neida, kødda bare ;) Man får ikke overdose ;O Jeg har den grønne. Du ser den på bildet. Mens venninna mi har, eller hadde den blåe. Jeg lette og lette på Vita, men fant den ikke.. Så til slutt når jeg kom tilbake fra H&M fant jeg dem rett foran disken! LOL! At jeg kunne være så blind! Men nå skal jeg dope meg ned (Doppe alt i munnen).  Jeg har laget en sminkevideo. Men den kommer i morgen..

Ønsker Meg


Nå har jeg hvert litt på Nelly.com. Å jeg vet akkurat hva jeg ønsker meg fremover i tid eller nå. Når jeg ser på disse bildene blir jeg helt forelsket i de. Jeg skulle ønske jeg kunne kjøpe de, men jeg er helt blakk og det er ikke noe vits i å spørre mamma! Hun sier kun "NEI".. Men jeg skjønner jo det også da ;) Men uansett! Jeg bare må ha! Hvem kan ikke motstå en nydelig kjole eller sko?? Jeg ønsker meg en del sminke også, men det må jeg kjøpe selv. Jeg har nettopp begynt med mascara på skolen. Akkurat denne:


Maybellin New york The one by One Volum express mascara fra Vita 132,-

Denne var jeg kjempefornøyd med! Jeg bruker noen ganger en til. Jeg liker å mixse litt mascara! ;) Her den:

Mascara fra Oriflame. Fra Vita 120 ,-

Jeg er ikke helt sikker på prisene men..  Jeg skriver sånn ca. pris.. Men her kommer noen av mine ønsker.


Cody dress fra Nelly 1595,-

New Dolores Nelly shoes fra Nelly 299 ,-


Nelly shoes\Jazz fra Nelly 299,-

Love Purse-FAB veske fra Nelly 1095,-

Huff a meg! Er det ikke mye jeg ønsker meg?


Nelly 40 Pastel Palette fra Nelly 129,-

Vel.. Nå har jeg dårlig tid.. Så dette var det jeg ønsket meg fra Nelly.com..

For mer.. Gå til Nelly.com

Q-Ønsker du også noe av dette?

Q-Hva synes du om klærne?

-Frida

12.sep.2011


Dette blir den første bloggvideoen.. Jeg har laget to til, som du finner på youtube.com. Du søker bare tvlife.blogg.no. Her må du bare le av lillesøsteren min, Nathalie og Andrine. Men det er egentlig bare Nathalie som ble redd. Jeg roper KUN "BLOODY MARY!!!!". Så skriker hun så innmarri høyt. Jeg prøvde å ta på henne litt mens jeg ropte det.. Og da skrek hun enda høyere!! Bare hør her:

Kjeder meg..


I dag er det kjempelite å gjøre! Så jeg har hatt veldig fritids.. Jeg har tatt selvdigger-bilder. Men jeg hadde ikke en plass å ta bilder, så jeg brukte bare pizap.com, som jeg gjør til vanelig. Jeg ønsker meg bare et kamera, så kan jeg bruke det istedet for Pc-en. Og jeg bruker tid på litt goSupermodel.no (Brukernavn: lillefrida8) og Stardoll.com(Brukernavn: 33_Charlotte).. Jeg vet jeg har fritid! Men jeg er noen ganger innpå twitter.. Men jeg har tatt bilder for ikke så lenge siden.. Jaaa.. Jeg skal også lage en fritids-video ^^ Her er da bildene..


'Jeg satt kanskje litt langt nede?? Eller hva? Men under her ser du det høyre øyet mitt :)


1.Mascara fra Oriflame. 2.Mascara fra Mayeblyn New York The one by one 132,- på Vita 3.Mascara fra Max Factor. Skrev det bare for at du kunne få vite det.. Jeg er litt rød i ansiktet.. Men det er bare etter allergien på Loreal Paris Perfect Clean.. Jeg ble ganske tørr i ansiktet av den, så søsteren min har fått den, så fikk jeg en Twix-pakke 10x2 :D Bloggen hennes heter CJlife.blogg.no.


Vel.. Jeg kan legge til et siste bilde..


Dette var min fritidse munn ^^ Hahah!! Neida, det var ikke så morsomt..

Vet ikke hva jeg skal blogge om i morgen.. Men.. ^^ Gled da, hvis du vil!

Velkommen til min blogg!


Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits