Sory!

Sorry! Jeg har ikke blogget på nesten 1 uke, Men det er en grunn til det.. Jeg har hvert på hytta, å så har jeg hvert i stallen, å så har så mye jeg tenker på, så jeg glemmer å blogge.. Jeg skal prøve å bli flinkere til å blogge. Jeg blogga godt før. Jeg la ut kanskje noen 2-3 innlegg på en dag. Kanskje 4. Men jeg vil også spørre om noe. Jeg lurer på om noen har sett Titanic 2 : Jack is back? Jeg har sååå lyst på den! Jeg digger Titanic, men jeg ville digge 2-ern også! Jeg ville samtidig anbefale noen par blogger til dere. Siden jeg ikke har blogget på en stund kan jeg prøve å få med litt mer innhold..

tcmn.blogg.no

l0ve.blogg.no

tuvaw.blogg.no

egpfoto.blogg.no

jdbnorway.blogg.no

Også, var det noen flere jeg ikke husker..

Men ikke glem konkuransen heller! Ikke glem å melde deg på, for å få den stoore permien.. Vinneren får den i postkassen kanskje etter en måned. For å være på dem sikre siden, eller...Eller..Eeeh.. Ja.. Jeg vil fortelle dere hvilke sanger jeg hørte for første gang i dag. Og de var kjempebrae!

LMFAO - Sexy and i know it

Rihanna - We found love

Kelly Rowland - Down for Whatever

Ja.. De var ikke så mange.. Du måå bare høre dem!

Jeg har ingen anelse om hva mer jeg skal skrive om,.. Åh! JO!

Jeg og venninnen min bestemmte oss for å dra til hesten til dag :) Men i dag, ble litt anderledes enn før. For vi red barbakk (Ri uten sal) begge to på en åker over veien. Vi begge satt på samtidig :) Det synes jeg var kjempegøy. Hesten begyte å trave XI Men jeg tror ikke det så mange her som er så iterisert i hester.. For alle kaller jo hester for "Stygge øk". Men jeg har noe å til de som kaller hester slik! Dere er stygge øk selv! Hester har faktisk også følelser! Tenk på det! Hvis noen skulle komme å kalle dere for stygge ting, så blir det på den måte samme som om dere kaller hester og andre dyr stygt! Så hvis dere har noe å si om  det og det dyret, så hold kjeft!


Denne lingner omtrent på Pjokken (Hesten). :) Synes jeg, da. Bare at dette er ei hoppe, Pjokken er en Hingst.

-Frida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits